En gros tilbud

Dra fordel av en av de største dekktilbudene i Europa!

Hvis du er en yrkesperson innen dekkbransjen og vil regelmessig kjøpe dekk, dra nytte fra vårt konkurransedyktige en gros tilbud med bil-, motorsykkel- og lastebildekk.

Fordelene dine som en gros kunde:

 • Millioner av bildekk tilgjengelig i sanntid for omgående forsending, også sjeldne og høykvalitets produkter. Dette er mulig takket være et stort nett av leverandører Europa rundt.
 • Ingen minimumsordre. Du kan sågar bestille et dekk om gangen til en gros priser.
 • Alt-inkludert priser gjør det lett å sammenligne. Leveransekostnader er allerede inkludert i dekkprisen.
 • Ekstra lave priser for alle bestillinger på mer enn 40 artikler.
 • Prisliste basert på en gros tilbud. I tillegg til alle førsteklasses og økonomi-merker, er vi spesialisert i budsjettmerkene Goodride, Nangkang, Tristar m.m. Tilgjengelighet er nøkkelen: i de fleste tilfellene kan asiatiske dekk kjøpes til virkelig fordelaktige priser idag.
 • Merket Viking (produsert av Continental i Europa) distribueres eksklusivt av oss hos Delticom i mange EU-land. Spør oss hvis du er interessert.
 • Topp kondisjoner for dekk fra vårt hovedlager, omfatter mange toppselgere. Du kan hente fra vårt lager nær Hannover, Tyskland, eller la oss levere til deg.
 • Ekstra tilbud som vanligvis ikke vises på våre nettbutikker. Dette omfatter gamle eller utdaterte dekk og lagersalg til ekstremt lave priser.

Kjenner vi hverandre virkelig?

 • Hvis du er en en gros kunde hos vår nettbutikk for forhandlere, www.fleet24.no, send oss en e-post som inneholder din kunde-ID for å få tilsendt våre spesielle kondisjoner for en gros ordre.
 • Hvis du er en nettselger, skulle du spørre oss for en gros priser til de merkene du er interessert i å selge. Det er godt mulig at har vi dekk som vi kan tilby til virkelig gode kondisjoner.
 • Hvis du er en dekkhandler fra et land utenfor Europa eller uten adgang til en egen nettbutikk av oss, kan vi angi en gros priser for luft-, sjø- eller landfrakt uten minimumsordre.

Hvordan tar du kontakt med oss?

Skriv først en kort e-post til Engroshandel@delti.com med din etterspørsel og en beskrivelse av dekkene du er interessert i, samt opplysninger om firmaet ditt og kontaktdata. Vi vil svare med ett tilbud innen 48 timer.

Hvordan får du våre en gros tilbud?

Når vi en gang kjenner etterspørselen din, vil vi tilpasse vårt en gros tilbud. Vi foreslår at data skal overføres automatisk. På denne måten vil du bare få tilbud med dekk som er klar til levering på øyeblikket.

Delticom_Lager_Sehnde

Om oss:

Delticom AG har vokst fort siden vi startet 15 år siden, og har blitt en av Europas største dekkhandlere generelt, og den største dekkhandleren på nettet. Firmaet er listet på børsen i Frankfurt i S-Dax segmentet. Omsetningen var på rundt 500 millioner EUR i 2015. For mere opplysninger om selskapet, gå til www.delti.com.

Logg inn for klienter


Er du en privat kunde?

Hvis du vil kjøpe dekk til ditt kjøretøy på nett, vennligst klikk here.


Fortsatt ikke klient?

Registrer gratis nå

Gratis nyhetsbrev for dinedekk.com!

Produktnyheter og anbefalinger fra hele produktsortimentet vårt

Nyt topp-tilbud og eksklusive fordeler© 2001-2024 Delticom AG - dinedekk.com - swebc15