Delticom AG - Generelle vilkår

§ 1 Kontraktsinngåelse/Bestillingsprosess

Internettportalen www.dinedekk.com henvender seg utelukkende til forretningsfolk, ikke til forbrukere. En forbruker som definert i vilkårene er en naturlig person som gjennomfører en rettslig handling med et formål som ikke kan tildeles hans kommersielle eller profesjonelle yrkesaktivitet. Forbrukere ifølge definisjonen over ber vi å bruke siden www.dinedekk.com.

Du som forretningsmann kan bruke Internettportalen vår til å bestille artiklene som er oppført der ved hjelp av et Internettskjema, via faks eller telefon. Såfremt du har oppgitt opplysningene som er påkrevd i bestillingsprosessen og sender oss denne bestillingen, gir du et forbindtlig tilbud; bestillinger via telefon, faks eller Internett er lovlig sett like virksomme. Med bestillingen forklarer du forbindtlig at du aksepterer den respektive gyldige utgaven av de generelle vilkårene til Delticom AG, og din vilje til å erverve de bestilte artiklene. Inngangen av bestillingen din vil bekreftes av oss ved hjelp av en inngangsbekreftelse; denne inngangsbekreftelsen representerer ikke en mottakelse av bestillingen. Avtalen blir virksom med leveranse av artiklene ved ditt samtykke, senest imidlertid etter en 10 dagers returneringsfrist.

§ 2 Generelle leverings- og betalingsvilkår

Du kan velge mellom to leveringsalternativer. Enten velger du levering til regningsadressen eller levering til en avvikende leveringsadresse. Vi leverer utelukkende til leveringsadresser innen Norge.
Vi aksepterer betalingsmetodene listet under:

  • Visa, Eurocard, American Express. Du oppgir kortdataene dine, vi leverer og belaster kortet etter leveransen. Hvis du ikke vil oppgi det fullstendige kortnummeret via Internett, kan du meddele kortdataene dine per telefon eller faks.

  • Betal sikkert og enkelt med PayPal til paypal_eur@delti.com.

  • Du overfører beløpet på forhånd. Kontoen du kan overføre pengene til finner du på bestillingsbekreftelsen som du får. Etter at beløpet er overført, sender vi dekkene til deg.

§ 3 Vårt 30-dagers returneringstilbud

Vi vil at du skal være tilfreds med varene vi leverer. Derfor kan du annullere alle artiklene du har kjøpt hos oss innen 30 dager. Artikler som er utført etter kunders spesifikasjoner er unntatt fra vårt frivillige 30-dagers returneringstilbud.

Vårt returneringstilbud inkluderer imidlertid ikke leveringskostnader. Leveringskostnader overtar prinsipielt bestilleren. Ytterligere opplysninger om leveringskostnadenes høyde finner du i rubrikken «Returneringsvilkår»

Bruk vennligst vår transportemballasje. Beskytt artiklene mot skader. Dekk skal renses og pakkes sammen to om gangen.. Ved skader som er oppstått på grunn av ukorrekt håndtering eller mangelfull forpakning ved tilbakelevering forbeholder vi oss retten til å kreve erstatning. Transportselskapene vil kun motta artikler som er forpakket ordentlig.

§ 4 Eiendomsforbehold

Vi forbeholder oss eiendom på alle artikler vi leverer inntil alle fordringer vi har mot deg eller den som har mottatt artiklene, er oppfylt. Dette gjelder også fremtidige krav. For å hevde vårt eiendomsforbehold har vi rett til å kreve øyeblikkelig tilbakelevering av artiklene under utelukkelse av enhver tilbakeholdingsrett, unntatt hvis det finnes lovgyldig fastslåtte eller ubestridte motkrav.

§ 5 Reklamasjonsrett/meddelelsesplikt

Er kjøpet en handel for begge parter, så er kjøperen forpliktet til å undersøke varen umiddelbart etter utlevering gjennom selgeren, såfremt dette er utførbar etter korrekt gjennomføring av forretningen, og, hvis en mangel viser seg, å meddele dette til selgeren med en gang.

Hvis kjøperen forsømmer å gjøre melding, vil varen gjelde som mottatt i orden, unntatt hvis mangelen ikke kunne erkjennes ved undersøkelsen.

Avvikende fra den lovfestede reguleringen er reklamasjonsretten begrenset til en periode på 12 måneder.

§ 6 Mangelansvar for våre Internettportaler

Internettsidene er tilgjengelige i en design vi har funnet til å være god. Vi garanterer ikke at Internettportalene svarer til kravene dine, og at de er alltid sikkert og feilfritt tilgjengelige til enhver tid uten pause. Bruk av Internettsidene skjer på egen risiko; spesielt for resultatene som kan oppnåes gjennom bruk av Internettprotalene og riktigheten av informasjonen som vinnes gjennom bruk av Internettportalene tar vi intet ansvar.

§ 7 Opphavsrett

Tekstene, bildene, lydene, diagrammene, animasjonene og videoene samt deres organisering på Internettsidene våre er beskyttet av opphavsretten og andre lover. Innholdet til disse nettsidene må ikke kopieres, publiseres, endres eller gjøres tilgjengelig til tredjepart. Noen av våre nettsider inneholder utover dette bilder som er beskyttet av tredjeparts opphavsrett. Såfremt intet annet er angitt er alle varemerkene på nettsidene våre lovlig beskyttet. Ingen lisens til bruk av vår eller tredjeparts åndelige eiendom er utstedt gjennom våre nettsider.

§ 8 Informasjonsplikter/datavern

Ved registrering må du oppgi personlige data og adressedata; disse dataene som du oppgir i bestillingsprosessen lagres av oss. Naturligvis kan du endre dataene ved bestillingen eller også senere under «mine bestillinger» eller «kontakt» (avhengig av Internettportalen). Etter registrering får du ett passord og en betegnelse for kontoen din. Du må sørge for at passordet og kontoen ikke gjøres tilgjengelig til tredjepart. Du er forpliktet å gi melding til Delticom AG med en gang misbruk av passordet eller kontoen registreres. Begge partene av avtalen kan til ethvert tidspunkt si opp deres konto uten å nevne grunner. I dette tilfellet vil Delticom AG nedlegge eller slette kontoen og alle lagrede data.

§ 9 Jurisdiksjon

Det gjelder utelukkende tysk rett. Bruk av standardisert UN-kjøperett (overenskomst om avtaler om internasjonal artikkelsalg datert (11.04.1980) er utelukket. Referanser til lover i disse vilkårene tjener bare bedre forståelse og følger ikke til at norsk rett blir anvendelig.

§ 10 Domstol/annet

Domstolen er hovedsetet til Delticom AG i Hannover. Dette gjelder eksklusivt unntatt hvis det finnes en avvikende skriftlig avtale.

Oppfyllingsstedet er hovedsetet til Delticom AG, og faren overføres, når selgeren har overlevert varen til transportselskapet ved hovedsetet.

Generelle vilkår, oppdatert: 19.10.2015

Delticom AG
Brühlstr. 11
30169 Hannover
Tyskland
http://www.www.dinedekk.com/

Logg inn for klienter


Er du en privat kunde?

Hvis du vil kjøpe dekk til ditt kjøretøy på nett, vennligst klikk here.


Fortsatt ikke klient?

Registrer gratis nå

Gratis nyhetsbrev for dinedekk.com!

Produktnyheter og anbefalinger fra hele produktsortimentet vårt

Nyt topp-tilbud og eksklusive fordeler© 2001-2024 Delticom AG - dinedekk.com - swebc15