Dekkhandel med system

Grip sjansene - voks i fellesskap

Handelen med dekk er i bevegelse: Digitaliseringen griper stadig om seg og folk blir stadig mer mobile. Og det påvirker også kjøpsadferden. Høres det først ut som dårlige nyheter for dekkhandelen i fysiske butikker? Nei, det gjelder å utnytte nye muligheter for å posisjonere seg selv som en bærekraftig mobilitetspartner!

Vi hos dinedekk.com er overbevist om at handel med dekk på nett og offline kan profittere på hverandre. Derfor ønsker vi å gi deg verktøyene for å få mest mulig ut av mulighetene for digitalisering og for å delta i den voksende handelen med dekk på nett. Interessert? Vi viser dere hvordan!


Skaff nye kunder kostnadsfritt med dinedekk.no!

Nye kunder er dyre og de spredte tapene som følge av reklame er høye. Unngå den tradisjonelle måten og benytt deg som Delticom-servicepartner av mulighetene for nettbasert dekkhandel. Hvorfor? Derfor:

Handelen med dekk på nett er i vekst:

I 2018 økte andelen kjøpere av deler på nett i Tyskland med 10 %.Behovet for service offline fortsetter å eksistere:

75 % av dem som kjøper dekk på nett får dekkene montert på et verksted

Kilde: AutoTeileOnlineMonitor (ATOM), 2018

Nøyaktig dette er det potensialet ditt ligger i:

Delticom AG er med mer enn 9 mill. kunder verden over Europas største dekkforhandler på nett. Det er noe du kan profitere på!

Som Delticoms servicepartner vil vi anbefale verkstedet ditt i våre butikker beregnet på sluttkunder som ReifenDirekt.de, Tirendo eller MotorradreifenDirekt.de for montering av dekk.

Dermed når du potensielt ut til nye kunder

  • regionalt
  • uten spredte tap
  • uten egen reklameinnsats
  • og fullstendig gratis!

Sikre deg en sjanse til å få ytterligere jobber som inspeksjoner eller oljeskifte og knytt til deg kunder langsiktig, så du får virksomheten til å vokse.

Bli servicepartner nå!


Fleksibilitet uten bindende kontrakt: Benytt deg av kostnadsfri tilgang til vårt lager!

Registrering som bedriftskunde hos dinedekk.com er kostnadsfri og forplikter ikke til noe. Det er ingen månedlige avgifter og det finnes heller ingen minimumskvanta en må kjøpe! Det at du registrerer deg bidrar t.o.m. til at du sparer penger. Hvordan, spør du deg?

Takket være vår egen lagervirksomhet og mange års kompetanse innen logistikk, kan vi sikre de korteste leveringstidene. Dette gir deg tilgang til et stort utvalg dekk, hjul og tilbehør til enhver tid. Spar rett og slett ressursene til kostnader knyttet til lagringsvirksomhet, mens du er helt fleksibel og uavhengig.

Dekk:

Dra som forhandler fordel av vårt store utvalg av dekk til en rekke bruksområder. Fra personbiler til gressklippere - du finner alltid de riktige dekkene for alle kjøretøy og kan dermed på kort varsel betjene hver enkelt kundes behov.

Som Europas største nettbaserte dekkforhandler kan vi til enhver tid tilby gunstige forhandlervilkår uten gebyrer, minimumsbestillingsmengder, samt gratis forsendelse - fra om med det første dekket du bestiller!

Registrer deg gratis her!

Kompletthjul/RDKS:

Behøver kunden din foruten dekk også passende felger? Ikke noe problem; bare utvid tilbudet ditt med dinedekk.com og gi kundene dine det beste utvalget - uten egne kostnader til lagring!

Med vår kompletthjulkonfigurator vil du alltid finne riktig hjul- og dekkkombinasjon for din kundes kjøretøy - klar til montering med passende RDK-system. Velg blant en rekke aluminiums- og stålfelger av høy kvalitet fra kjente produsenter og kombiner dem med et dekk fra vårt omfattende utvalg.

Finn ut mer her om våre kompletthjul i aluminium eller stål.

Tjenester:

Med mer enn 15 års erfaring med forretningsvirksomhet via nett, jobber vi kontinuerlig med å optimalisere tilbudene våre. Vårt fokus ligger på utvikling av tjenester som på en optimal måte støtter opp under ditt daglige arbeid som forhandler.

  • Søkefunksjoner: Mange veier fører til rett dekk. Derfor tilbyr vi deg en rekke søkemuligheter i våre nettbutikker. Uansett om det er via sammenfallende kode, artikkelnummer, produsent-ID eller EAN - velg bare den søkefunksjonen som passer best for deg.
  • Ekspressforsendelse: Kunden din skulle helst hatt det nye dekket i går? Bruk rett og slett vår ekspressforsendelse til det. Mange varer kan ved bestilling leveres innen kl. 15 neste arbeidsdag.
  • Datafeed: Gjennom automatisering tilbyr vi deg mer effektivitet for din suksess. Ved behov vil vi opprette en gratis, automatisert datafeed som gjør det mulig å finne all viktig informasjon som en dagsaktuell oversikt: Dekk-, pris- og lagerstatus, i tillegg til individuelle engrostilbud. Du bestemmer omfanget, dataformatet og overføringsmåten for å kunne bestille så enkelt og bekvemt som mulig.
  • Serviceteam: Vi gjør netthandel personlig. Vårt kompetente B2B-serviceteam er spesialopplært for å svare på spørsmål og innfri behov hos våre forhandlerkunder. Du når oss fra mandag til fredag mellom 7 og 22 på telefon: 0511/93634-965 eller via e-post: autoreifenonline@delti.com

Kostnadsfrie rådgivningsverktøy:

Vi vil gjerne støtte deg som handelspartner ved å gi kundene dine enda bedre råd i en stadig mer serviceorientert dekkbutikk. I den forbindelse stiller vi opp med gratis verktøy som står til din rådighet til dine salgssamtaler.

Vår salgskalkulator gjør at du kan lagre individuelle marginer for ulike produktgrupper i butikken. Med de lagrede marginene og dine innkjøpspriser som bakgrunn, beregner vi automatisk pris for sluttkunden.

Som spesialist kjenner du en av hindringene når du kjøper dekk: Utvalget av dekk fra de mest forskjellige produsentene er enormt! Spesielt tilpasset kjøreadferd og lommebok, er det det beste dekket for hver kunde - men hvilket er det beste da? Med vår virtuelle dekkonsulent finner du riktig dekk for kjøretøyet ditt ved hjelp av bare noen få spørsmål. Slik reduserer du valget på kort tid og sparer tid og nerver.

Spesielt lettvint og bekvemt gir du kundene dine råd stående rett ved bilen, takket være den kostnadsfrie Autoreifenonline-appen. Etter at du har fått tilgang til dinedekk.com, finner du all viktig informasjon du trenger for å kjøpe dekk gjennom bare noen få klikk - komprimert og oversiktlig organisert for vellykket rådgivning!

Bli forhandlerkunde hos dakkonline.no! Alt av informasjon om påmelding og registrering finner du her.

Logg inn for klienter


Er du en privat kunde?

Hvis du vil kjøpe dekk til ditt kjøretøy på nett, vennligst klikk here.


Fortsatt ikke klient?

Registrer gratis nå

Gratis nyhetsbrev for dinedekk.com!

Produktnyheter og anbefalinger fra hele produktsortimentet vårt

Nyt topp-tilbud og eksklusive fordeler© 2001-2024 Delticom AG - dinedekk.com - swebd10