Campingvogndekk: Tilleggsvirksomhet med høye marginer

Å være spontan, nyte friheten av „hotellet på hjul“: Campingvognen er blitt populær hos flere og flere reiseentuisiaster for en ferie uten krav til hotell og uten forpliktelsen til forhåndsavtalte ferieruter.

For Dem som dekkforhandler, tilbyr denne utviklingen en ting: sjansen til å øke salget og marginene.

Høye marginmuligheter i salg av campingvogndekk

Hva er poenget? For å kunne nyte friheten på sine fire hjul, trenger flesteparten av campingvogneiere Deres hjelp som dekk- eller kjøretøyspesialist. I tillegg til teknisk vedlikehold, er Deres kunder avhengige av pålitelige, og ikke minst, holdbare dekk og er ofte villige til å investere store summer – deres neste tur står tross alt på spill!

Fullt assortement og topp forhandlerpriser – også uten eget varelager

Det betyr for Dem: Selv om De ikke har spesialisert Dem på campingvogner, bruk Deres sjanse for tilleggsvirksomhet med den rette rådgivningen og salget av passende dekk til Deres kunder. De kan generere gode marginer spesielt i markedet for campingvogndekk. De trenger ikke engang å vedlikeholde Deres eget varelager.

Bruk Deres kjøpsfordel med dinedekk.com!


  • Bli en forhandler med fullt spekter – tilgang til alle vanlige dimensjoner
  • Alle velkjente leverandører slik som Continental, Michelin, Pirelli eller Maxxis
  • Beste kjøpsbetingelser allerede fra første dekk
  • Spar ressurser: Eksternt varelager hos Delticoms sentrale varelager
  • Full fleksibilitet: ingen fraktkostnader, ingen minimumsantall, ingen tilleggskostnader
  • Uten fraktkostnader
  • Kompetente kontaktpersoner og B2B serviceteam

Uansett om De er dekkforhandler, campingvognverksted, campingvognselger eller utleiefirma med Deres egen flåte – spar ressurser, forbli fleksibel og ta forretningen med Dem! Veldig enkelt, kostnadsfritt og uten forpliktelser.

Test oss: Registrer Dem som forhandler nå!
Mer informasjon om dekk for campingvogner:

CP-dekk:

Campingvogndekk må oppfylle visse krav. Såkalte „CP-dekk“ er utviklet og godkjent for bruk på campingvogner.

Bokstavene „CP“ står for „Camping“. Dette er C-dekk („Commercial“ eller „Cargo“) som er optimalisert for spesielle krav slik som den lange levealderen til campingvogner. CP-dekk er fremstilt av Michelin og Continental, blant andre.

CP-dekk er designet for campingkjøretøy slik som campingvogner, og har en forsterket dekkstruktur. CP-dekk, hvis konstruksjon tilsvarer den til et C-dekk, tilbyr en høy belastningskapasitet. Ved å merkbart øke lufttrykket, tilbyr CP-dekk ofte høyere vektbelastningskapasitet og til samme tid bedre beskyttelse mot mekanisk skade. Forsterkningen har flere lag, for eksempel i dekket 205/55 R16 99 CP V. Dette betyr at dekket er beskyttet mot å bli urunde dekk, selv med lengre levetid.

Råd og salg av campingvogndekk: Bruk Deres muligheter

Kommer campingvogneiere til Deres verksted for ferieforberedelser? Veldig bra! Så ta en nærmere titt på dekkene og sjekk dem for skader, tap av lufttrykk eller tegn på slitasje. Å samtidig sjekke DOT-koden, produksjonsdatoen, skader ikke. Spesielt med kjøretøy som er tiltenkt lang levetid – ofte i vind og vær – blir dekkene ofte undervurdert eller glemt.

Også her har De kontroll som ekspert og kan vinne på å gi gode råd og service. Dinedekk.com vil gladelig støtte Dem med det rette utvalget og de beste kjøpsbetingelsene uten tilleggskostnader.

Logg inn for klienter


Er du en privat kunde?

Hvis du vil kjøpe dekk til ditt kjøretøy på nett, vennligst klikk here.


Fortsatt ikke klient?

Registrer gratis nå

Gratis nyhetsbrev for dinedekk.com!

Produktnyheter og anbefalinger fra hele produktsortimentet vårt

Nyt topp-tilbud og eksklusive fordeler© 2001-2024 Delticom AG - dinedekk.com - swebc15