Continental VanContact Ultra Sommerdekk

Laget for å holde ut.
I årevis.

Den nye VanContact Ultra.

HOLDBARHET
Pålitelig som dine beste medarbeidere.
På samme måte som vellykkede bedrifter jobber mot å bygge langvarige relasjoner, er vårt mål å være ved din side så lenge som mulig. Derfor har vi utviklet VanContact™ Ultra - et dekk du mest sannsynlig vil tilbringe lang tid med. En tykkere blokk-konstruksjon og forsterket sidevegg sikrer en høy grad av holdbarhet, og reduserer sannsynligheten for typiske skader i møte med fortauskanter. Forbered deg derfor på ikke å bekymre deg for kjøp av dekk på lang tid.

LAV RULLEMOTSTAND
Tenk på andre ting enn dekkene.
Siden vi vet at du mest sannsynlig har andre prioriteringer enn å tenke på dekkene dine, har vi kommet opp med en helt ny og ultraholdbar gummiblanding som er laget for å møte kravene fra dine varebiler. Ved bruk av såkalte funksjonaliserte polymerer, har vi oppnådd lav rullemotstand i kombinasjon med høy grad av holdbarhet og utmerket grep på våt vei. Derfor kan du tenke på å flytte virksomheten din fremover istedenfor dekkene i bilparken.

KJØRELENGDE
Konstruert for lang levetid.
Da vi utviklet VanContact™ Ultra, hadde vi som mål å gi deg et dekk som er i stand til å ta deg mye oftere fra A til hvilken som helst B. For å levere utmerket levetid utviklet vi en ny mønsterkonstruksjon med færre og mindre sidespor i skulderribben. Resultatet er en større kontakflate mot veien som reduserer slitasjen i slitebanen i tillegg til redusert veistøy.

Logg inn for klienter


Er du en privat kunde?

Hvis du vil kjøpe dekk til ditt kjøretøy på nett, vennligst klikk here.


Fortsatt ikke klient?

Registrer gratis nå

Gratis nyhetsbrev for dinedekk.com!

Produktnyheter og anbefalinger fra hele produktsortimentet vårt

Nyt topp-tilbud og eksklusive fordeler© 2001-2023 Delticom AG - dinedekk.com - 02.12.2023 00:27