Informasjonsvern

Utgave 07.03.2007
Delticom - Erklæring om informasjonsvern

 

Vi vet at en forsvarlig omgang med dine personlige informasjoner er viktig for deg. Derfor setter vi pris på den tilliten du har til at Delticom vil behandle disse informasjonene samvittighetsfullt. Dersom informasjoner om deg personlig (også brukerinformasjoner) skal brukes til formål utover det vi har avtalt, må du som bruker gi ditt aktive samtykke til dette. Slik tillatelse kan tilbakekalles når som helst for framtidig virkning. For dette sender du oss ganske enkelt en e-post til dekkonline@delti.com.

Ansvarlig instans

 

Ansvarlig instans med hensyn til tysk føderal lov om informasjonsvern, er Delticom AG, Brühlstraße 11, D-30169 Hannover, Tyskland.


Innsamling og bruk av personlige informasjoner om våre kunder  

Informasjoner som vi får om deg, hjelper oss med å sette sammen og stadig forbedre innkjøpsopplevelsene dine hos Delticom. Vi bruker disse informasjonene både til behandling av bestillinger, levering av varer og tjenester, samt til gjennomføring av betalinger (For eksempel til kontroller ved kjøp mot kontoavregning). Vi bruker informasjonene dine også til å kommunisere med deg om bestillinger, produkter, tjenester og salgstilbud (se nedenfor om "Kommunikasjon per e-post") samt til å oppdatere våre dataregistre og til å behandle og vedlikeholde dine kundekonti hos oss. I tillegg brukes de til å danne et bilde av testrapporter og meninger fra våre kunder f.eks. på http://www.tirestest.com/ eller på http://www.fleet24.no/ , og til å anbefale deg produkter og tjenester som kunne interessere deg. Vi bruker informasjonene dine også til å forbedre varehuset vårt og plattformen vår, til å forebygge eller oppdage misbruk av nettstedet vårt, eller til å gjøre det mulig for en tredjepart å gjennomføre tekniske, logistiske eller andre tjenester på vårt oppdrag.

 

Vi samler inn følgende informasjoner:

 

 

Hva er dette med "Cookies"?

 

 

Mer komfortable innkjøp hos Delticom

 

 

Gir Delticom de innsamlede informasjonene videre?

 

Informasjoner om våre kunder er viktige for oss og hjelper oss til å optimere våre tilbud. Vi gir informasjoner vi får, utelukkende videre til tredjepart som beskrevet i det følgende:

 

 

I den utstrekning personlige informasjoner i det omfang som er beskrevet ovenfor, blir formidlet til land utenfor den Europeiske Økonomiske Sonen (EØS), garanterer vi at informasjonene blir behandlet i henhold til denne erklæringen om informasjonsvern og tysk lov om person- og informasjonsvern. Her kommer den Europeiske Unions (EU) "STANDARDAVTALE II" til anvendelse. I denne finner man standardbestemmelser for overføring av persontilknyttede informasjoner ut av unionen og til tredjeland, som er definert av den europeiske kommisjonen for å sikre et tilpasset nivå for informasjonsvern.


Hvor sikre er informasjoner som vedrører meg?

 

 

Hvilke informasjoner kan jeg få tilgang til under "Min bestilling"?

 

Du kan få tilgang til en mengde informasjoner over kontoen din og ved interaksjoner med Delticon. Under Min bestilling tilbyr vi deg en sentral tilgang (Mine bestillinger). Der kan du for tiden få tilgang til følgende informasjoner:

 

 

Denne listen kan endres i overensstemmelse med endringer på vårt nettsted (Versjon 26.04.2005).

 

Hvilke valgmuligheter har jeg?

 

 

Anbefalinger

 

Dersom du har spørsmål om informasjonsvern hos Delticom, vær vennlig å skriv til oss - så nøyaktig som mulig - til dekkonline@delti.com, og vi skal så langt vi kan forsøke å rydde dine betenkeligheter av veien. Vår forretning endrer seg stadig. Likeledes endrer denne erklæringen om informasjonsvern og våre brukerbetingelser seg. Vi forbeholder oss med visse mellomrom retten til å sende deg meddelelser om de gjeldene retningslinjene hos oss. Du bør likevel i alle fall besøke våre nettsider for å se om det er nye endringer der. Så langt intet annet er avtalt, er bruken av samtlige informasjoner som vi har om deg og dine kundekonti, underlagt denne erklæringen om informasjonsvern.


Beslektede temaGenerelle forretningsbetingelserInformasjoner du gir til oss

 

Du gir oss informasjoner,

 

 

Informasjoner som du med dette gir oss er f.eks. navn, adresse, telefonnummer, kredittkortinformasjoner, navn på personer som skal motta kjøpte produkter, inkludert deres adresse og telefonnummer, e-postadresser for andre personer, e-post sent til oss, samt finansielle informasjoner inkludert personnummer.Informasjoner fra andre kilder


Eksempler på informasjoner fra andre kilder, omfatter oppdaterte informasjoner om bestillings- og leveringsadresse vi får fra våre pakkeleverings- og transportleverandører, og som vi bruker for å oppdatere våre databaser slik at vi er sikre på at de neste bestillingene blir riktig levert og at vi kan kommunisere med deg. Videre, informasjoner om konti, kjøps- og betalingsforhold så vel som oppgaver fra kredittopplysningsbyrå som vi bruker for å avdekke misbruk og spesielt svindel, og for å kunne tilby spesielle finansieringstjenester og betalingsformer.

 

Informasjoner du har tilgang til

 

Eksempler på informasjoner som er lett tilgjengelige for deg hos Delticom: Til disse hører informasjoner om tidligere bestillinger, personlige informasjoner (inkludert navn, e-postadresse, passord), Delticom-nyhetsbrev, meldinger om spesialtilbud, inkludert historikk over dine bestillinger og dine innsendte brukerrapporter på f.eks. http://www.tirestest.com/ eller http://www.fleet24.no.

 

 

 

 

datenschutz