Vær tidlig ute og spar 3 % på dekk og komplette hjul

Fra 12.09.2022 til 25.09.2022 får du 3 % rabatt på bestillinger av dekk og komplette felger. Rabatten trekkes automatisk i handlekurven - du trenger ikke å gjøre noe.

3% rabatt på dekk for profesjonelle partnere

Som den gamle kjøpmannsregelen sier: Fortjenesten ligger i innkjøp. Enten du er et verksted, en spesialforhandler eller en bilforhandler, er vi din kompetente og pålitelige nettleverandør. Vi har dekktyper fra kjente kvalitetsmerker for alle vanlige kjøretøy som er tilgjengelige, slik at vi kan forsyne deg på stedet så raskt som mulig. Levering er vanligvis gratis og innen 24 til 48 timer, med ekspress-service som et alternativ for mange varer. Denne forhandlervennlige tjenesten gjelder for små og store bestillinger. Avhengig av størrelsen på bedriften din, kan du bestille for dine individuelle kunder i henhold til deres behov. Alternativt kan du sette opp ditt eget lager med alle dekkene du har.

Du tjener på rabattkampanjen gjennom enda gunstigere innkjøpspriser. Du øker fortjenestemarginen din eller gir kostnadsfordelen videre til kundene dine.

Registrer deg uforpliktende og dra fordel av rabattene på dekk

Hvis du er en kommersiell forhandler og ennå ikke har registrert deg hos oss, er det enkelt å gjøre det på nettet. Hvis vi kjenner hverandre fra før, gå direkte til påloggingsområdet og skriv inn brukernavn og passord. Under kampanjeperioden fra 12.09.2022 til 25.09.2022 vil du umiddelbart dra nytte av din første bestilling med vår 3 % rabatt på dekk og komplette felger. Forresten: Du betaler ingen registreringsavgift og inngår ingen kontraktsmessige eller andre forpliktelser.

Forsyn dine egne kunder optimalt

I tillegg til topp-priser på dekk, gir vi deg våre omfattende kunnskaper. Sammen kan vi utnytte synergieffektene av online og offline dekkhandel. Dette inkluderer intuitive søkeverktøy som en komplett hjulkonfigurator for å finne den beste dekk-hjulkombinasjonen for kundenes spesifikke kjøretøy. Individuelle spørsmål besvares via den kompetente telefontjenesten.

Kom i gang med oss nå og spar 3% på bestillingen din under rabattkampanjen.

Logg inn for klienter


Er du en privat kunde?

Hvis du vil kjøpe dekk til ditt kjøretøy på nett, vennligst klikk here.


Fortsatt ikke klient?

Registrer gratis nå

Gratis nyhetsbrev for dinedekk.com!

Produktnyheter og anbefalinger fra hele produktsortimentet vårt

Nyt topp-tilbud og eksklusive fordeler© 2001-2023 Delticom AG - dinedekk.com - swebd10