Vi griper muligheter - og vokser sammen: Bli et Delticom-partnerverksted

Dekkbransjen er i endring: Digitaliseringen øker jevnlig og folk blir mer og mer mobile. Dette påvirker også forbrukeratferden. Høres det ut som dette er dårlige nyheter for dekkforhandlere? Nei, det betyr nye muligheter som må utnyttes på intelligente måter for å posisjonere deg som en bærekraftig mobilitetspartner! Hos Delticom er vi overbevist om at online og offline dekkforhandlere kan ha god nytte av hverandre.

Skaff deg nye kunder gratis med Delticom AG

Annonseringstiltak for å skaffe nye kunder er dyre og gir ofte tap. Jobb med oss \x{200b}\x{200b}for å omgå den tradisjonelle veien og dra nytte av mulighetene som online dekkhandel gir deg som Delticom-partnerverksted. Mens andelen dekk som selges via Internett tross alt øker, er behovet for service fortsatt tilstede. Og det er akkurat her du kan dra nytte av dette som partnerverksted!

Delticom AG er Europas største online dekkforhandler med over 12 millioner kunder over hele verden. Som Delticom-partnerverksted anbefaler vi verkstedet ditt for montering og service gratis i våre sluttkundebutikker som Dekkonline.com, Tirendo og mange flere.

Som Delticom-partnerverksted kan du nå potensielle nye kunder

  • regionalt
  • uten tap fra annonsesvinn
  • uten å måtte annonsere selv
  • og helt gratis!

Sikre sjansen din for mer virksomhet som for eksempel ved kontroll eller oljeskift, og behold kundene på lang sikt for å holde virksomheten din i vekst.

Bli et Delticom-partnerverksted - registrer deg her!

Sikre deg kjøpsfordeler når du kjøper dekk som partnerverksted

Nye kunder fra nettbutikkene er imidlertid ikke den eneste potensielle kilden. Som Delticom-partnerverksted får du også gratis tilgang til vår nettbutikk for bedriftskunder - dinedekk.com. Det er her vi tilbyr deg en ekstraordinær portefølje med dekk, felger og komplette hjul til alle typer kjøretøy.

Som partnerverksted kan du dra nytte av våre attraktive forhandlerbetingelser:

  • Stort utvalg av merker og modeller for alle kundebiler
  • Topp-priser uten minimum kjøpskvanta
  • Rask og gratis levering fra våre egne lagre og pålitelige leverandører
  • Ingen registrerings- eller bruksgebyrer

Bruk tilgangen til dinedekk.com for din egen fysiske virksomhet, og tilby alle kundene riktige dekk uten å måtte ha din egen lagerbeholdning!

Mer er mer: Nyt tilleggsfordeler som premium-partnere og eksellense-partnere

Du kan dra nytte av fordelene med Delticoms verkstedspartnerordning på flere måter! Du vil ikke bare tjene penger på tilleggsbestillinger fra Delticom-butikker, men vil også spare penger ved å gjøre flere bestillinger via dinedekk.com. Jo flere bestillinger du mottar og jo flere bestillinger du legger inn, jo større fordeler får du som en Delticom-partner!

BasisPremiumExcellence
Kvalifiserte kontaktpartnere
Standardoppføring ved Delticom-butikker
Prioritert oppføring som topp-partner ved Delticom-butikker
Kjøpsfordeler via dinedekk.com
Attraktive hurtigrabatter ved dinedekk.com
Markedsføringsstøtte

Grip muligheten nå

Bli et Delticom-partnerverksted - registrer deg her!

Logg inn for klienter


Er du en privat kunde?

Hvis du vil kjøpe dekk til ditt kjøretøy på nett, vennligst klikk here.


Fortsatt ikke klient?

Registrer gratis nå© 2001-2024 Delticom AG - dinedekk.com - swebc15