Motorolje engroshandel

Motorolje – Når det går som en klokke

Som del av en av Europas største dekk- og bildelforhandlere på nettet, tilbyr dinedekk.com også et ekstremt bredt utvalg av oljer og smøremidler for nesten alle kjøretøy.

Våre priser er ekstremt attraktive og kostnadene til frakt er allerede inkludert.

Hvis du ser etter et stort utvalg av attraktive tilbud med stor tilgjengelighet og kort leveringstid, så har du kommet til rett sted.

Hvorvidt du ser etter bare en liter for å fylle på, eller en hel tønne, kan vi levere.

Vårt leveringsprogram inkluderer de beste oljemerkene slik som:

Castrol Liqui Moly Fuchs
Castrol Liquimoly

Fuchs

Dessuten motorolje-kvalitetsmerker som:

Mobil Total Elf
Mobil Total Elf

På våre påviste prisytelses-oljemerker:

High Performer

High Performer Oil

Vårt utvalg og bestillingssystem støtter deg aktivt. Gjennom direkte valg med bilmodell nummere fra vognkortet eller ved bilmodell, kan du finne frem til passende valg.

Det er svært enkelt strukturert og lister resultatene nøyaktig etter dine spesifikasjoner. Alle artikler er støttet med en tilgjengelighetsvisning, som gir deg en enkel oversikt. Med funksjonen "Mine bestillinger" kan du også tydelig liste alle dine bstillinger.

Er du operatør av et verksted eller forhandler og mangler fortsatt tilgangsdata?
Registrer nå og dra fordeler fra våre gode betingelser.

Nå om dagen har forhandlere og verksteder forventning fra kundene om å tilby et bredt utvalg av oljer. Tiden da en forskjell bare ble gjort mellom motoroljer for bensinmotorer og de for diesel, er borte for lenge siden. Nå om dagen er standardene for bilforhandlere nødvendige å følge med på og etterfølge for å kunne unngå mulig skade på motoren pg tilknyttede kostnader. Tilby dine kunder den passende motoroljen for hvert aggregat - dinedekk.com er din kilde til motoroljer av høy kvalitet fra mange forhandlere.

Fordelene med en god motorolje

Motoroljer fra Castrol, Shell, Liqui Moly og andre merker er på et eller annet vis dyrere enn vanlige oljer, men investeringen i kvalitet er verdt det. Moderne motorer er meget sensitive og krever olje som for eksempel etterlater lite sot og andre miljøgifter. De må også være passende for temperaturer inne i motoren. I tillegg minimerer motorolje friksjonen, og kjøler ned. Bare bilforhandlerne vet hvilken olje som passer for sine motorer og gir detaljer om den relevante spesifikasjonen.

Levering fri for fraktkostnader

Hos dinedekk.com kan du få tak i mineral, syntetiske og dels syntetiske oljer, totakters og firetakters olje, sommer- og vinteroljer samt multigrad, til fordelsaktige B2B forhandlerpriser. Med oss bestiller du trygt og raskt – det samme gjelder våre leveringer. Logg inn til vår portal med passordet oppgitt av oss, eller registrer deg ved hjelp av skjemaet på nettet. Etter aktiveringen drar du nytte av flere fordeler, ikke bare gratis frakt.


Logg inn for klienter


Er du en privat kunde?

Hvis du vil kjøpe dekk til ditt kjøretøy på nett, vennligst klikk here.


Fortsatt ikke klient?

Registrer gratis nå© 2001-2021 Delticom AG - dinedekk.com - 26.01.2021 00:27